Cloenda del curs 2022-2023

Un total de 44 alumnes han rebut durant la celebració de la cloenda del curs 2023 el seu merescut certificat d’assistència a les classes de castellà oferides pels docents voluntaris i voluntàries. De fet, han estat les mateixes voluntàries i voluntaris que han entregat en mà el diploma a les alumnes en una jornada de tallers, activitats i tiberi.

El mal temps no ha impedit que les famílies usuàries s’hagin reunit al casal de la Fundació per a compartir una divertida jornada. El dia ha començat amb un taller de bosses personalitzades.

Després, ha arribat el moment més emotiu del dematí amb l’entrega dels certificats per part de tots els docents voluntaris; Marga Sirer, Pep Manel, Toni Garcia, Maria Alarcón, Valva i Pedro Calvo. Totes i tots han animat a les alumnes i els alumnes a seguir endavant amb les classes el pròxim curs. Els aplaudiments els han encoratjat!

Seguidament, els mags John i Enzo Lorenzo han oferit un espectacle de trucs que ha impressionat a grans i petits. Finalment, tots i totes hem brufat amb una picada de menjar típic de diferents cultures.

Gràcies a totes i tots per l’esforç!