Participació

Col·laboradors

Al llarg dels anys d’existència de la Fundació hem anant comptant amb col·laboracions que ens han ajudat a dur endavant les activitats i aconseguir objectius. Actualment, seguim amb entitats que estan al nostre costat i que confien en la nostra tasca. Agraïm l’ajuda i la confiança en la nostra feina.

Voluntariat

Les activitats i projectes que engeguem des de la Fundació no es podrien dur a terme sense la feina, esforç I empatia que el voluntariat desenvolupa amb les usuàries que assisteixen a les sessions.

Són persones que mitjançant la seva participació fan presents els valors propis de la Fundació; que saben organitzar-se i estan disposades a participar en respostes col·lectives i amb una actitud oberta a la formació continuada, i que creuen en la possibilitat de construir una societat més justa i igualitària.

Si estàs interessat/a a ajudar-nos pots fer-ho emplenant el formulari o accedint a la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears a través d’aquest enllaç.

Vull Ajudar

Privacitat

Abans d'enviar el formulari, ha de llegir la Informació bàsica sobre protecció de dades que es troba més a baix. En polsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació. Informació bàsica sobre privacitat: El responsable del tractament és Fundació Serveis de Cultura per al Poble. La finalitat és atender la seva sol.licitud, gestionar la relació amb el nostre voluntariat i la millora de la qualitat de la web. Té dret a sol·licitar l'accés a les seves dades personals, la seva rectificació, supressió o portabilitat, la limitació del seu tractament, a oposar-se al tractament, així com a presentar una reclamació davant una autoritat de control. +Info. en la nostra política de privacitat web